وکیل حقوقی| بهترین وکیل حقوقی
برای هر شخص یا مجموعه ای ممکن است مشکلات حقوقی یا کیفری پیش آید. بی شک بهترین اقدام و اولین اقدام باید مشاوره با وکیل باشد. وکیل حقوقی کیست و چه تفاوتی با وکیل کیفری و وکیل خانواده دارد؟ در چه مواردی باید از وکیل حقوقی و مشاور حقوقی کمک گرفت حیطه وظایف وکیل حقوقی چیست؟ بهترین وکیل حقوقی، معصومه رمضانی، وکیل پایه یک دادگستری، در ادامه شما را با وکیل حقوقی به صورت کامل آشنا می کند. شما می توانید برای دریافت مشاوره حقوقی با ایشان در تماس باشید.
یکی از نحوه تقسیم بندی های حقوق؛ تقسیم بندی آن به امور حقوقی و امور کیفری است. منظور از امور حقوقی امور مربوط به زندگی روزمره افراد، معاملات، خانواده و مواردی از این دست است. از طرف دیگر امور کیفری به اموری گفته می شود که با مسائل مربوط به شکستن نظم عمومی جامعه و مجازات خاطیان سر و کار دارد. نکته بسیار حائز اهمیت این است که نه تنها مسائل کیفری و حقوقی با هم تفاوت دارند بلکه دعاوی و دادگاه ها و نحوه شکایت و نیز نحوه رسیدگی دادگاه ها به این دعاوی نیز متفاوت است. بنابراین بسیار مهم است که بدانیم پرونده و مشکلی که داریم یک مسئله حقوقی است یا کیفری. برای تشخیص این امر بهترین کار مراجعه به یک مشاور حقوقی است.
وکیل حقوقی به فردی گفته میشود که از طرف موکل خود، در تمامی مسائل حقوقی او، در مراجع قضایی و غیرقضایی، اختیار قانونی دارد. تعیین محدوده اختیارات وکیل، به عهده فرد موکل است. درواقع حدود اختیارات وکیل حقوقی را خودتان تعیین خواهید کرد. او نماینده شما در مراجع قضایی و غیرقضایی است و بهاندازه میزان اختیاراتش به بهترین شکل، انجاموظیفه میکند.
برای چه اموری باید از وکیل حقوقی کمک گرفت؟
وکیل حقوقی می تواند در امور متعددی مانند امور مرتبط با اسناد تجاری از قبیل چک و سفته، قرارداد، امور مربوط به کارگر و کارفرما اعم از قراردادهای کار و شکایت طرفین از یکدیگر، هم چنین مسائل مربوط به خانواده مانند ازدواج و طلاق و حضانت از فرزندان، ارث و وصیت به اشخاص کمک کند. نکته حائز اهمیت برای تشخیص امور حقوقی از امور کیفری این است که در امور کیفری اصولاً مسئله ارتکاب جرم و مجازات مجرم مطرح است حال آنکه در امور حقوقی صحبت عموماً از امور تجاری، خانوادگی و شخصی است و کار کمتر به مجازات و زندان می رسد. البته باید توجه داشت که همیشه تشخیص اینکه امری حقوقی یا کیفری است کار ساده ای نیست و حتی در برخی موارد یک امر می تواند هم جنبه حقوقی داشته باشد و هم جنبه کیفری[1].
در اینجا تلاش میکنیم به طور مختصر برخی موارد و اصطلاحات مرتبط با امور حقوقی را معرفی کنیم.
شکایت از کارفرما
نیروی کار یکی از سرمایه های مهم هر جامعه محسوب می شود، لذا جوامع مختلف برای تنظیم روابط کارگر و کارفرما اقدام به تصویب قوانین خاص کرده اند که با قوانین مرتبط با قراردادهای عادی متفاوت است. از آنجا که اصولاً کارگران نسبت به کارفرمایان طرف ضعیف تر محسوب می شوند دولت ها تلاش می کنند که تا حد ممکن از کارگران حمایت کنند. یکی از مصادیق این حمایت، در نظر گرفتن شیوه ای خاص برای شکایت های کارگری و کارفرمایی است که با دعاوی عادی متفاوت است . هر کارگری که در نتیجه قرارداد کار خود با کارفرما مشکلی داشته باشد، مانند دستمزد معوقه، سنوات، حق بیمه و … می تواند با مراجعه به اداره کار از کارفرمای خود شکایت به عمل آورد[4] و نیازی به مراجعه به دادگاه ندارد.
چک برگشتی
یکی از اسناد تجاری بسیار مهم در قانون، چک است. منظور از چک برگشتی یا چک بلامحل چکی است که مبلغ آن از موجودی حساب صادرکننده چک کمتر باشد. در این صورت بانک مورد نظر اقدام به صدور گواهینامه عدم پرداخت کرده و یا به اصلاح چک را برگشت می زند. شخص دارنده چک می تواند با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و ارائه درخواست صدور اجرائیه قضایی، برای دریافت مبلغ چک برگشتی اقدام کند. نکته مهم این است که مطابق قانون اصلاح قانون صدور چک که افرادی که دارای چک برگشتی باشند دیگر نمی توانند در هیچ بانکی حساب جدید افتتاح کنند. هم چنین تمامی حساب های اشخاص در کلیه بانک ها مسدود خواهد شد و هیچ گونه تسهیلات بانکی نیز به آن ها تعلق نخواهد گرفت.
سفته
سفته چیست و در چه مواردی استفاده دارد؟ آیا سفته همان چک است؟؟ سفته یکی از اسناد تجاری می باشد که مطابق قانون هم مقررات ویژه ای دارد و هم مزایای خاصی برای آن در نظر گرفته شده است. سفته در واقع یک برگه چاپی –در مبالغ مشخص – است که شخص بدهکار توسط آن بدهی خود و موعد پرداخت آن را به طلبکار اعلام می کند. در عرف جامعه ما و در حال حاضر از سفته بیشتر برای تضمین تعهدات مختلف استفاده می شود. علاوه بر آن بر خلاف چک، سفته جنبه کیفری ندارد و تنها یک سند تجاری حقوقی محسوب می شود. هم چنین نکته مهم در خصوص سفته این است که به راحتی و با صرف سپردن برگه سفته به دیگران، قابل واگذاری به غیر است.
وصیت
زمانی که شخصی در طول زندگی خود می خواهد تکلیف امور مالی و غیرمالی خود پس از مرگ را روشن کند، وصیت می کند. وصیت دو نوع است: عهدی و تملیکی. در وصیت عهدی، شخص وصیت کننده شخص دیگری را مامور به انجام کاری پس از مرگ خود می کند؛ به عنوان مثال او را مسئول پرداخت کلیه دیون خود می کند. در وصیت تملیکی، انتقال رایگان مال یا اموالی از سوی موصی به شخص دیگری (موصی له) است. نکته مهم این است که هر شخصی تنها مجاز به وصیت کردن یک سوم از اموال خود است و اگر شخصی بیش از یک سوم اموال خود را وصیت کرده باشد، نسبت به مازاد بر یک سوم، تائید وراث شخص متوفی ضروری است.
ارث و طبقات ارث
هر گاه شخصی فوت می کند اموال و متعلقات او به بازمندگان او تعلق می گیرد. تعیین ورثه و سهم الارث بر عهده قانون است. طبقات ارث سه دسته اند:
- پدر و مادر و فرزندان متوفی
- پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر و خواهرزادگان و برادرزادگان متوفی
- عموها، عمهها، داییها و خالهها و فرزندان آنان
تا زمانی که شخصی از طبقه اول وجود داشته باشد، هیچ کس از طبقه دوم ارث نخواهد برد. و در صورتی که شخصی در طبقه دوم باشد، نوبت به طبقه سوم نمی رسد. زن یا شوهر همیشه به ورثه –از هر طبقه ای که باشند- اضافه می شوند. هم چنین مطابق قوانین شرعی، سهم الارث فرزندان دختر یک دوم سهم الارث فرزندان پسر است.
وکالت بلاعزل
عقد وکالت یک عقد معین در قانون مدنی ایران است که به موجب آن فردی که او را موکل می نامیم شخص دیگری را که وکیل خوانده می شود برای انجام کاری به نمایندگی از طرف خود انتخاب می کند. عقد وکالت در حقوق ایران یک عقد جایز محسوب می شود؛ این امر به این معناست که بر خلاف بسیاری دیگر قراردادها مانند قرارداد اجاره، هر یک از طرفین عقد وکالت- وکیل یا موکل- هر زمان که بخواهند می توانند با اطلاع دادن به طرف دیگر، قرارداد را منحل کنند. از همین رو، حقوقدانان برای تبدیل کردن عقد وکالت به یک عقد لازم که طرفین نتوانند در هر زمانی که خواستند آن را منحل کنند، عقد وکالت را ضمن عقد لازمی- به عنوان مثال قرارداد فروش یا اجاره- می آورند و عقد وکالت را نیز تبدیل به عقد لازم کنند. به این ترتیب این قرارداد تبدیل به وکالت بلاعزل می شود و موکل دیگر نمی تواند وکیل را عزل کند.
وکیل حقوقی در چه دعاوی تخصص دارد؟
انواع مسائل حقوقی، امور مالی، حقوق تجارت، مسائل خانواده، انواع قراردادهای ملکی و غیر ملکی، حق شفعه و ارث، از دعاوی تخصصی انواع وکیل حقوقی بهشمار میروند. در ادامه به توضیح برخی از موارد تخصص یک وکیل حقوقی میپردازیم:
وکیل مهاجرت
همان طور که از نام آن مشخص است، وظیفه وکیل مهاجرت رسیدگی به کارهای قانونی مهاجرین و کمک برای اخذ تابعیت، پیداکردن کار و یا ادامه تحصیل در کشور موردنظر موکل است. وکیل مهاجرت باید بهخوبی نسبت به قوانین کشور مبدأ و مقصد آگاه و اطلاعات حقوقی کامل داشتهباشد، تا بتواند موکل خود را در این زمینه، به درستی راهنمایی کند. در واقع مسئولیت چنین وکلایی همراهی بی عیب و نقص و قانونی فرد مهاجر ، در پروسه مهاجرت به کشور مقصد است.
وکیل خانواده
به وکیلی گفته میشود که تخصص کامل در مورد تمامی امور حقوقی مربوط به خانواده داشتهباشد. بهترین وکیل حقوقی تهران و یا شهرهای دیگر در امور خانواده، درواقع یک وکیل دادگستری است که تخصص ویژهای درخصوص مسائل مربوط به خانواده دارد و مدتها در این زمینه فعالیت کردهاست. وکیل خانواده میتواند به نیابت از موکل خود در دادگاه حاضرشود و از حقوق ضایعشدهی او دفاع کند. شما میتوانید در دفاتر اسناد رسمی که در سراسر کشور وجود دارد، وکالتنامه رسمی وکیل خودرا تنظیمکنید.
وکیل شرکتی
این وکلا درخصوص تمامی مسائل حقوقی شرکتها و امور مربوط به آنها اطلاعات دقیق قانونی دارند. در انتخاب بهترین وکیل حقوقی مرتبط با امور شرکتها، شما میتوانید با بررسی سوابق وکیل و پروندههایی که درگذشته تحت وکالت او پیشرفتهاند، میزان تجربه و مهارت او را بسنجید.
مشاوره با وکیل حقوقی
همانطور که در بخش بالا توضیح دادیم، هر یک از وکلای حقوقی دارای تخصص ویژهای هستند و فعالیت حرفهای خود را در آن تخصص متمرکز کردهاند. وکیل امور شرکتها، وکیل خانواده، وکیل مهاجرت، وکیل ملکی، وکیل کیفری در حقوقی و وکیل چک و سفته هر کدام حیطه کاری متفاوتی دارند. ابتدا باید مشخص کنید که در چه زمینهای نیازمند مشاوره حقوقی هستید، سپس میتوانید وکیل متخصص در آن زمینه را انتخاب کنید. البته لازم به ذکر است که در کشور ما، برخلاف کشورهای خارجی که هر وکیل در یک حوزه تخصصی مشخص فعالیت میکند، وکلا بهطور رسمی نسبت به تخصصشان دسته بندی نمیشوند. بلکه هرکدام با توجه به علاقه و تواناییهای خود، فعالیت خودرا بر بخش مشخصی از مسایل قانونی متمرکز کردهاند که البته جنبه رسمی و قانونی ندارد و قابل تغییر است. این بدان معنا است که، وکلای دادگستری میتوانند درباره همه مسائل قانونی، شما را راهنماییکنند. اما برای مشاوره تخصصی درارتباط با یک موضوع خاص، میتوانید وکیلی را انتخاب کنید که در آن زمینه فعالیت بیشتری داشتهاست.
اگر به دنبال بهترین وکیل حقوقی در تهران هستید، میتوانید با شماره وکیل حقوقی روی وب سایت تماس بگیرید تا مشاورین ما در کوتاهترین زمان ممکن، به سؤالات حقوقی شما پاسخدهند. اگر بخواهیم در مورد ویژگیهای بهترین وکیل حقوقی صحبت کنیم، باید اینگونه بگوییم که:
بهترین وکیل میتواند پرونده را به نفع موکل خود برگرداند و از حقوق وی در دادگاه دفاع کند. درواقع وکیل با استفاده از دانش خود و تحلیل مستندات پرونده، موجب حصول بهترین نتیجه ممکن، برای موکل خود میشود.
وکیل مجرب و درجه یک تنها به دنبال دستمزد بالا نیست و حفظ حقوق موکلش، در اولویت کار او قراردارد.
انواع وکیل حقوقی
از نظر شیوه انتخاب وکیل، وکلای حقوقی به دوگروه معاضدتی و انتخابی، تقسیم میشوند. درادامه به توضیح هرکدام میپردازیم.
وکیل انتخابی
هرشخصی میتواند، براساس میل و سلیقه خود و باتوجه به نوع امور قانونی که با آنها درگیر است و برای اداره آنها نیاز به کمک و راهنمایی دارد، وکیل حقوقی موردنظر خودرا، انتخاب کند. وکالتنامه وکیل انتخابی که حدود اختیارات وکیل و سایر مسائل مربوط به نحوه انعقاد قرارداد وکالت و رابطه وکیل و موکل در آن ذکرشدهاست، با ثبت در دفترخانه اسناد رسمی، شکل رسمی پیدامیکند.
بعداز تنظیم وکالتنامه، وکیل نماینده رسمی موکل خود در امور تعیینشده در متن وکالتنامه است. او میتواند از جانب موکل خود، کلیه امور قانونی مربوط به او را، درحدود اختیارات وکالتنامه، پیگیری کند.
وکیل معاضدتی
درخصوص پروندههای حقوقی، درصورتیکه خواهان پرونده اعلام کند که توانایی اختیار وکیل و پرداخت هزینه وکالت را ندارد، دادگاه او را به کانون وکلای ناحیه مربوطه معرفی میکند. کانون وکلا نیز، طبق قانون وکالت، یکی از وکلای تحتنظر خود را، برای برعهده گرفتن وکالت شخص در آن پرونده، معرفی میکند.
به چنین وکیلی که به توصیه دادگاه و با معرفی کانون وکلا، برای شخص انتخاب میشود، وکیل معاضدتی گفته میشود. هرچند معمولاً خواهان پرونده حقوقی، درخواست معرفی وکیل معاضدتی را مطرح میکند، اما امکان معرفی وکیل معاضدتی، برای خوانده دعوای حقوقی نیز، میسر است.
وظیفه اصلی وکیل حقوقی
وکیل نباید از حدود اختیارات داده شده تجاوز کند و میبایست اولویت خودرا بر مصلحت موکلش قراردهد. چنانچه براثر شیوه عمل وکیل، خسارتی به موکل واردشود، برطبق قانون، وکیل موظف به جبران آن خسارت است.
وکیل باید جانب امانت را در ارتباط با موکل خود رعایت کند. طبق قانون، وکیل وظیفهدارد حساب مدت وکالت خود و همچنین چیزی که به نیابت از موکل دریافت کردهاست، به او تحویلدهد.
معیار انتخاب بهترین وکیل حقوقی
هنگامی که در یک موضوع حقوقی به مشکل برمیخورید، با گشتی در خیابانهای شهر و یا با یک سرچ اینترنتی، با انبوهی از اسامی وکلا مواجه میشوید. باوجود تعداد بالای وکلا، تصمیمگیری درباره انتخاب یکی از آنها برای مشاوره و راهنمایی در موضوع مدنظر شما، میتواند امری سخت و گیجکننده باشد.
اما بالاخره شما ناچار به اعتماد به یکی از این وکلا و انتخاب او برای کمک در حل مشکل حقوقی خود، هستید.
معیارهای متفاوتی در انتخاب یک وکیل حقوقی خوب وجود دارد. شما میتوانید با کمی تحقیق و یا حتی یک جلسه مشاوره اولیه که معمولاً رایگان است، وکیل را با این معیارها بسنجید.
از معیارهای انتخاب بهترین وکیل حقوقی، میتوان به اشراف او نسبت به قوانین و استفاده از آنها در جهت پیشبرد پرونده به سود موکل اشارهکرد. وکیل باید قدرت تحلیل بالایی داشتهباشد و از تطبیق قوانین و رویه قضایی، با شرایط پرونده موکل خود، بهترین نتیجه را کسبکند.
همچنین یک وکیل خوب، علاوه بر مهارت در صحبتکردن و چانهزنی برای مجابکردن طرف مقابل و دادگاه، شنونده خوبی است. او بهخوبی به صحبتهای موکل خود گوش میکند تا همه اطلاعات لازم را از او دریافت کند و بتواند در روند پرونده، به نفع موکل، از آنها استفادهکند.
از دیگر ویژگیهای یک وکیل قابل اعتماد و خوب، دردسترس بودن و قابلیت ارتباط موکل با او است. وکیل باید برای ارتباط با موکل خود و توضیح امور مربوط به پرونده و پیشرفت کارها، وقت صرفکند.
پاسخ وکیل به سوالات موکل و آگاهکردن مداوم او از مرحلهای که پرونده درآن قراردارد، باعث آرامش خاطر موکل و اعتماد هرچه بیشتر او به وکیل خود میشود.
وکیل تضمینی حقوقی
شاید دیدهباشید که در بعضی از تبلیغات مربوط به وکلا، ادعا میشود که وکالت بهطور تضمینی انجام میشود و تضمین میشود که نتیجه پرونده را بهسود شما، به سرانجام میرسانند.
در مواجهه با چنین تبلیغاتی، باید اندکی با احتیاط و البته دید باز، آنها را بررسی کرد. زیرا چنین تبلیغاتی تا حدودی غیرواقعی بهنظر میرسند و معمولاً پشتوانه علمی و قانونی ندارند.
درواقع تا پیشاز بررسی کامل و دقیق پرونده و آگاهی از همه شرایط، حتی باتجربهترین وکیل نیز، نمیتواند درباره نتیجه دعوی، اظهار نظر کند. حالا اینکه چطور در این تبلیغات، ادعای تضمین برد دعوای حقوقی را دارند، بسیار عجیب بهنظر میرسد.
تنها تضمینی که وکیل میتواند به موکل خود ارائهکند این است که، با توجه به شرایط پرونده، همه تلاش خود را بهکار بگیرد و با استفاده از دانش و تجربه خود، بهترین نتیجه ممکن را در دعوی، برای او بدستآورد. باید به این نکته توجهداشت که همواره منظور از بهترین نتیجه، برد آن پرونده نیست. گاهی ممکن است روند رسیدگی به پرونده به سمت شکست موکل پیشرود، اما با تلاش وکیل، این شکست به خفیفترین حالت رخ میدهد که باز هم از یک شکست سنگین، بهتر است.
تعهدات اصلی وکیل در قبال موکل است. بخشی از این تعهدات در قانون مشخص شدهاست و بخشی نیز مربوط به موارد ذکرشده در قرارداد وکالت است. درکنار تعهد وکیل نسبت به موکل خود، رابطه او با اشخاص ثالث که ازطرف موکل با آنها وارد معامله میشود نیز، قابل بحث است.
نکته قابل توجه این است که وکیل بهنام موکل و به نیابت از او با افراد ثالث وارد ارتباط و معامله میشود. پس خود وکیل، تازمانی که از حدود اختیارات تعیینشده در وکالتنامه خارج نشدهباشد، هیچ تعهدی نسبت به شخص ثالث ندارد.
اما هنگامی که وکیل، خارج از اختیارات خود، اعمالی را به نام موکل انجامدهد، این اعمال طبق قانون فضولی هستند و تنها با اجازه موکل، صحت پیدامیکنند. درحالت عدم اجازه موکل، این اعمال غیرصحیح هستند و وکیلی که خارج از حدود اختیارات خود عمل کردهاست، مسئول جبران خسارات احتمالی واردشده به موکل و شخص ثالث، خواهدبود.
همانطور که گفتیم تعهد اصلی وکیل، نسبت به موکل است. در ادامه حدود این تعهد و موارد آنرا بررسی میکنیم.
وکیل حقوقی چه تعهداتی نسبت به موکل خود دارد؟
در قراردادی که میان وکیل و موکل منعقد میشود، وکیل مأمور میشود که از جانب موکل و بهنام او، اعمالی را انجامدهد. در انجام این اعمال، وکیل ملزم به رعایت شرایطی است که در قانون مشخص شدهاند.
در مرحله اول، وکیل وظیفه دارد به حدود اختیاراتی که برای او تعیین شدهاست، پایبند باشد. درواقع او اجازه ندارد که به غیراز موارد تعیینشده در وکالتنامه، در امور دیگر مربوط به موکل دخالت کند. البته گاهی وکالت بهصورت مطلق است. درصورت مطلق بودن وکالت، وکیل در همه امور مالی موکل، نماینده او است و از جانب موکل خود معاملات و اعمال مالی را انجام میدهد.
مورد بعدی مربوط به ملزم بودن وکیل در رعایت مصلحت موکل است. طبق قانون، درصورت واردآمدن خسارتی به موکل که ناشی از تقصیر وکیل باشد، وکیل مسئول جبران خسارات خواهدبود. همچنین، درصورت انجام معاملهای توسط وکیل، که با تبانی با شخص ثالث و به زیان موکل انجام شود، درصورت مشخصشدن این تبانی، معامله صحیح نیست، مگراینکه، موکل انجام آنرا اجازهدهد.
علاوه براین موارد، وکیل باید از اعمال خود در راستای مورد وکالت، به موکل گزارش ارائه و مواردی را که طی اعمال خود بهنام موکل دریافت کردهاست، به او تحویلدهد.
موکل چه تعهداتی نسبت به وکیل حقوقی دارد؟
تعهد موکل نسبت به وکیل مربوط به پرداخت مزد به وکیل است. وکالت طبق آنچه قانون تعیین کردهاست، عقدی مجانی است و وکیل اساساً امر وکالت را مجانی و بدون دستمزد انجام میدهد. اما طرفین وکیل و موکل میتوانند برای پرداخت مبلغی بهعنوان دستمزد وکالت، بین خود توافق کنند و یا اجرتالمثل به وکیل پرداخت شود. به علاوه اگر در انجام امور مربوط به موضوع وکالت، وکیل متحمل مخارجی شدهباشد، موکل موظف به پرداخت این مخارج است.
تفاوت وکیل حقوقی با وکیل کیفری
در تفاوت وکیل حقوقی و وکیل کیفری، بهطور ساده میتوان گفت که، وکیل حقوقی در امور حقوقی مانند حقوق خانواده، شرکتها، امور حسبی و مواردی از این دست که در دادگاههای حقوقی بررسی میشوند فعالیت میکند. اما زمینه فعالیت یک وکیل کیفری، اموری مربوط به انواع جرم مانند، دزدی، کلاهبرداری، قتل، تجاوز و مانند آن است.
البته پیشاز این به این نکته اشارهکردیم که در کشور ما، تخصصهای وکالت بهشکل رسمی تفکیک نشدهاست و وکلا میتوانند در همه زمینهها فعالیت کنند. باوجود این، بسیاری از وکلا در طی فعالیت خود، مسیر حرفهای خاصی را انتخاب میکنند و در یک حوزه مشخص به فعالیت میپردازند. مزیت این فعالیت تخصصی، مهارت و تجربه بیشتر وکیل در آن موضوع و طبیعتاً امکان راهنمایی و کمک بیشتر و بهتر به موکلان در آن زمینه است.
تماس با وکیل حقوقی
اگر تا اینجای متن با ما همراه بودهاید و توضیحات مربوط به وکیل حقوقی را مطالعه کردهاید، ممکن است سؤالاتی در ذهنتان ایجاد شدهباشد و یا نیاز به توضیح بیشتر داشتهباشید.
درصورت نیاز به توضیح درباره مطالب مطرحشده در این متن و یا درارتباط با کلیه موارد قانونی، کافی است تا با شماره درجشده در سایت تماس بگیرید. همکاران ما آمادهاند تا شما را راهنمایی کنند و پاسخگوی سؤالات شما در زمینه انواع مسائل حقوقی و کیفری باشند.